Zeba: Ljubitelji fudbala će uživati

Polufinale Kupa BiH

Zeba: Ljubitelji fudbala će uživati

A. Beganović

Nakon što su u četvrtfinalu bili bolji od Sarajeva fudbaleri Slobode će u polufinalu Kupa Bosne i Hercegovine igrati protiv još jednog sarajevskog kluba, Željezničara.

Kuglice su prilikom žrijebanja spojile Željezničar i Slobodu i sasvim sigurno se ovaj par može okarakterisati kao finala prije finala. S tim se slaže i nekadašnji fudbaler Plavih, a danas prva violina Slobode, Zajko Zeba.

"Očekujem dobre utakmice, prije svega dobar fudbalski ambijent, kakav je bio u Tuzli prilikom našeg prvenstvenog ogleda. Mi smo u formi, a i Željezničar je u formi, tako da će ljubitelji fudbala uživati", za SportSport.ba je istakao Zeba.

"Prvenstveni susret u Tuzli je pokazao da se radi o ekipama podjednakih kvaliteta. Slavio je Željezničar, ali moglo je biti i drugačije. Plavi idu na Kup, mi smo već ostvarili sjajan rezultata, ali želimo u Tuzlu donijeti jedan pehar", dodao je Zeba.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti