Zeba: Neka se otvore, to nama i odgovara

Veznjak Plavoih uoči revanša polufinala Kupa

Zeba: Neka se otvore, to nama i odgovara

Adnan Beganović

"Biću zadovoljan remijem, nama bod, Borcu bod", na početku razgovora za SportSport.ba u šaljivom tonu ističe najbolji fudbaler Željezničara, Zajko Zeba.

Danas ćemo saznati imena finalista Kupa Bosne i Hercegovine. U Banja Luku Željezničar dolazi s golom prednosti iz prvog susreta, a Zeba smatra da će se on i njegovi saigrači na kraju radovati.

"Imamo dobar rezultat, no niti u jednom trenutku se ne smijemo opustiti. Borac je kvalitetna momčad, koja realno nema izgleda da obrani titulu u prvenstvu, tako da će učiniti sve kako bi stigla do pehara u Kupu. Biće teško, ali smatram da smo u ovom trenutku mnogo bliže finalu od našeg protivnika", za SportSport.ba je istakao Zeba.

"Iako iz Banja Luke najavljuju ofanzivu od prve minute, mislim da to neće biti baš tako. Nama bi to odgovaralo jer u napadu bi imali dovoljno prostora, a kada je tako onda smo najopasniji. Čvrsti smo u odbrani i rijetko ko nam može dati dva ili tri gola, a mi u svakom momentu možemo postići gol. Svjesni su toga i u Borcu i siguran sam da neće krenuti grlom u jagode. Ponavaljm, biće teško, ali bliže smo prolazu", dodao je veznjak momčadi s Grbavice.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.