Zeba: Nikad nisam igrao pred praznim tribinama

Veznjak Plavih uoči duela sa Radnikom

Zeba: Nikad nisam igrao pred praznim tribinama

Aktuelni prvak i osvajač Kupa BiH, Željezničar savladao je prošle srijede Slobodu iz Mrkonjić Grada u Kupu BiH (0:3), a u nedjelju će odigrati susret protiv Bijeljinskog Radnika u okviru sedmog kola Premier lige BiH. Utakmica će biti odigrana pred praznim tribinama, a kratak osvrt na prolaz u osminu finala Kupa i predstojeći duel sa Radnikom dao nam je i jedan od najboljih igrača Plavih sa Grbavice, Zajko Zeba.

"Nakon te utakmice u Mostaru, došlo nam je gostovanje u Mrkonjić Gradu. Nismo znali kakva je Sloboda ekipa, ali odigrali smo dobro, slavili ubjedljivo i zasluženo smo prošli  u osminu finala", kazao je Zeba na početku razgovora te je prokomentarisao okolnosti u kojim će biti odigran duel na Grbavici.

 

"Biće teško bez navijača. Prvi put se susrećem sa takvom situacijom i igranjem pred praznim tribinama. Bez obzira na to mi očekujemo pobjedu i dat ćemo sve od sebe da slavimo u ovoj utakmici", rekao je veznjak Plavih te je na kraju dao kratak komentar na igre svoje ekipe te ambicije u nastavku sezone.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

 

"Mislim da možemo puno bolje i više. Nadam se da ćemo u narednih par kola ući u seriju poput one od prošle sezone koja nas je odvela do trofeja. Također, nadam se da ćemo početi igrati atraktivnu igru uz dosta golova koja nas je krasila i prošle sezone", kazao je Zeba na kraju razgovora za SportSport.ba

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.