Zeba: Posebno sam ponosan zbog ove nagrade

Zajko Zeba najbolji igrač Premijer lige

Zeba: Posebno sam ponosan zbog ove nagrade

A. Beganović

Veznjak Željezničara, Zajko Zeba, od strane stručnog novinarskog žirija proglašen je za najboljeg fudbalera Premijer lige, a ovaj sjajni fudbaler u razgovoru za SportSport.ba je istakao da je ponosan na nagradu.

Zajko Zeba, sasvim očekivano proglašen je za najboljeg igrača Premijer lige. Zeba nije bio na jučerašnjoj manifestaciji, no danas su mu u Međugorju nagradu uručili Amar Osim i Adnan Gušo.

"Doista mi je žao što nisam bio na manifestaciji jer nagrade koje se na istoj dodjeljuju su sigurno najznačajnije za sve bh. fudbalere. Upravo su šef i Gušo stigli u Međugorje i uručili su nam nagrade", istakao je Zeba u razgovoru za SportSport.ba.

"Ponosan sam i velika mi je čast što sam upravo ja izabran za najboljeg igrača Premijer lige. To je šlag na tortu na sve naše uspjehe u prošloj sezoni, no mislima smo već okrenuti narednim iskušenjima. U sezoni pred nama pokušat ćemo ponoviti uspjehe koje smo ostvarili u prethodnoj i volio bih da bude još nagrada, ali što više ekipnih. Fudbal nije individualni sport, tako da su za moju nagradu podjednako zaslužni i moji saigrači", doao je veznjak Željezničara.

Plavi se već nekoliko dana nalaze u Međugorju, gdje se pripremaju za nove evropske izazove kao i za Premijer ligu.

"Radimo fenomenalno, istina, vrijeme nas baš i ne služi jer temperature su previsoke, ali treniramo rano ujutro i uvečer. Nema povrijeđenih i to je u ovom trenutku najbitnije", zaključio je Zeba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.