Kapiten Plavih sa Grbavice

Zeba: Protiv Zrinjskog će odlučiti kolektivna igra

Samir Mlaćo

I iskusni kapiten Željezničara Zajko Zeba svjestan je značaja sutrašnjeg meča sa Zrinjskim. 

Plavi bi pobjedom Mostarci pobjegli na četiri boda, te u posljednja tri kola ušli sa veoma velikim šansama da se domognu titule šampiona.

Zeba se i obratio medijima u Plavom salonu, te govorio u najavi subotnjeg meča.

"Nama su sve utakmice u proljetnjom dijelu bile bitne, a sigurno da nam je neko pričao da će se desiti da igramo sa Zrinjskim direktan duel pred našom publilkom za titulu pola ih ne bi ni vjerovalo. Najviše je to zaslugom igrača, stručnog štaba i kluba, te trebamo biti ponosni na ono što smo napravili u proljetnom dijelu. Ako pobijedimo jednom nogom smo zakoračili u pretkolo Lige šampiona", kazao je Zeba.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Zrinjski je dobra ekipa, ali moje mišljenje je da neće presuditi ni vezni red ni prvotimac, već kolektivna igra i ekipa. Mi u zadnjih par utakmica nismo u nekoj konstantnoj formi i sutra je idealna prilika da poboljšamo formu i da vratimo pobjednički mentalitet, te riješimo dosta stvari", jasan je bio kapiten Plavih sa Grbavice.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi