VIDEO: J. Duvnjaković

Veznjak Tuzlaka za SportSport.ba

Zeba: Spremam se za povratak

M. Šljivak

Zajko Zeba će protiv Viteza odraditi i treću utakmicu suspenzije, te će od četvrtog kola biti na raspolaganju Husrefu Musemiću za utakmice Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Iskusni veznjak jedva čeka povratak na teren, ali ističe da je za sada najbitnije da se savlada naredni rival, ekipa Viteza.

"Suspenzija je pri kraju, ostao je još meč protiv Viteza i onda sam ja na raspolaganju. Treniram dobro, radim, spremam se. Mislim da ću pomoći ekipi, ali prvo da riješimo Vitez", istakao je Zeba za SportSport.ba.

Sloboda je prethodnog vikenda remizirala na Pecari protiv Širokog (2:2), a Zeba ističe da je drugo poluvrijeme nešto što je odigrano skoro perfektno.

"Naravno da sam gledao sve utakmice. Protiv Širokog smo u prvom poluvremenu odigrali loše, primili smo jeftine golove, ali smo drugo poluvrijeme odigrali skoro savršeno i mogli smo i pobijediti. Na kraju smo zadovoljni bodom".

Vjeruje da će Vitez igrati zatvoreno na Tušnju.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Atmosfera je na visokom nivou. Liga 12 donosi dosta teških utakmica, posebno na početku. Vitez će sigurno doći da se brani, zadovoljni će biti bodom. Trebamo što prije zabiti gol, ali neće biti nimalo lako", rekao je Zeba.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi