Zebina: Ni Evropska liga nije loša

Posljednja šansa Staroj dami

Zebina: Ni Evropska liga nije loša

Edmir Škorić

Juventus je nakon više od mjesec dana slavio u domaćem prvenstvu, pobijedivši Genou rezultatom 3:2. Defanzivac Jonathan Zebina smatra da ni osvajanje Evropske lige 'nije loše'.

Genoa je zadavala prave glavobolje torinskoj momčadi, koja je na kraju preokrenula i penalom kapitena Del Piera došla do veoma vrijedne pobjede. Prvi je to trijumf Alberto Zaccheronija na klupi Stare dame.

"Preokretom do pobjede? Za sada je pobjeda i to je sasvim uredu", kazao je Zebina za službenu web stranicu, potom se svima zahvalio.

"Dobili smo taj meč zahvaljujući pomoći svih, od momčadi koja je očajnički zbijena, do navijača koji su nam puno pomogli."

Osvajanje Scudetta više nije na umu Zebini, kao vjerovatno ni većini drugih Juventusovih igrača, ali bivši Romin igrač misli da 'Bianconeri' mogu osvojiti Evropsku ligu.

"To što se događa u Seriji A je do nas. Sezona još traje i ciljevi su još uvijek tu, ali mislim da to neće biti Scudetto. No, svakako ne bi bilo loše osvojiti Evropsku ligu", dodao je iskusni Francuz.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti