Zec: Biće još golova
Zec je nakon opasnog starta na zadnjem treningu zabrinuo Sušića. Srećom, sve je prošlo bez posljedica

Reprezentativac BiH za SportSport.ba

Zec: Biće još golova

Adnan Beganović

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine poražena je u prijateljskom susretu od Švedske, no uprkos porazu bh. napadaču Erminu Zecu, ovaj duel ostat će u lijepom sjećanju jer je na istom postigao svoj prvi pogodak u nacionalnom dresu.

"Presretan sam zbog gola koji sam postigao, ali sam u isto vrijeme i jako tužan zbog pretrpljenog poraza", rekao je za SportSport.ba Ermin Zec i dodao:

"Biće još golova, no vjerujte mi da je to najmanje bitno. Lijepo je 'zabiti' u nacionalnom dresu, ali šta vrijedi kad na kraju rezultat po nas nije povoljan. Nadam se da je i selektor zadovoljan sa onim što sam pokazao, a ja sam uvjeren da ću u budućnosti još mnogo puta svojim golovima obradovati naše navijače".

Naš nacionalni tim danas je odradio trening u Njemačkoj i do susreta sa Njemačkom izabranici Safeta Sušića trenirat će još dva puta.

"Danas smo imali prvi trening nakon dolaska u Njemačku. Atmosfera je dobra i ja se iskreno nadam da ćemo u duelu sa Njemačkom pružiti bolju igru i ostvariti bolji rezultat. Svi smo spremni za duel i osjeti se pozitivna atmosfera u zraku. Do četvrtka ćemo odraditi još dva treninga i nadam se da neće biti nikakvih povreda, te da će selektor imati sve igrače na raspolaganju", zaključio je Ermin Zec.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.