Zec briljira: Nova dva gola bh. napadača

Genclerbirligi slavio

Zec briljira: Nova dva gola bh. napadača

Adnan Beganović

U okviru 3. kola grupe B turskog Spor Toto Cupa fudbaleri Genclerbirligija su slavili na gostovanju kod Kayseriposra (3:0), a ponovo je najzaslužniji za pobjedu Genclerbirligija bio naš internacionalac Ermin Zec.

Bosanskohercegovački napadač Ermin Zec nastavio je pružati dobre partije u turskom Spor Toto Cupu.

Nakon što je u prošlom kolu u pobjedi Genclerbirligija nad Antalyasporom (3:2) postigao dva gola, Zec se i danas dva putaupisao u listu strijelaca.

Igrala se 3. minuta kada je bh. napadač matirao protivničkog golmana,  za 2:0pogodio je Mununga u 53. minuti iz jedanaesterca, da bi u sudijskoj nadoknadi svoju fantastičnu partiju Zec krunisao još jednim pogotkom

Genclerbirligi se trenutno nalazi na 1. mjestu grupe B Spor Toto Cupa sa šest osvojenih bodova, dok je Zec sa četiri postignuta gola trenutno prvi strijelac ovog takmičenja.

Dobre igre Zeca su svakako ohrabrujuće i za selektora našeg nacionalnog tima pred prijateljske susrete.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.