Zec: Čast mi je što sam dio reprezentacije

Napadač Šibenika nada se pobjedi protiv Gane

Zec: Čast mi je što sam dio reprezentacije

Adnan Beganović

Jedan od najmlađih bosanskohercegovačkih reprezentativaca i najbolji igrač hrvatske fudbalske lige Ermin Zec oduševljen je što se našao u kadru za prijateljski susret sa Ganom.

"Presretan sam što sam ponovo među reprezentativcima. Nije mala stvar biti dio reprezentacije i doista sam bez iakve kurtoazije ponosan na to", rekao je za SportSport.ba napadač Šibenika i dodao:

"Mislim da je Gana dosta jaka reprezentacija te da će u srijedu na Koševu biti jedan pravi fudbalski spektakl. Ukoliko mi selektor ukaže povjerenje daću sve od sebe da isto opravdam. Nadam se da ćemo u srijedu pod vodstvom novog selektora upisati prvu pobjedu te da ćemo dobrom igrom obradovati i naše vjerne navijače."

Mladi bosanskohercegovački reprezentativac bio je u zimskom prelaznom roku na korad od odlaska iz Šibenika, no, ipak, će najmanje do ljeta nositi dres kluba iz Krešimirovog grada.

"Ima vremena za odlazak. Normalno je da sam nakon svega pomalo razočaran, no šta je tu je. Neću da gledam u prošlost. Igrač sam Šibenika i sada sam fokusiran na hrvatsko prvenstvo i Kup, a ssvim sam siguran da će na ljeto biti ponuda te da ću napokon otiću u neku od liga petice", zaključio je Zec.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti