Zec će, ipak, biti spreman
Ipak bez većih problema za Ermina Zeca

Povreda na treningu nije ozbiljna

Zec će, ipak, biti spreman

Oštar start koji je udaljio Ermin Zeca sa današnjeg treninga ipak nije bio toliko ozbiljan da bi našem mladom napadaču uskratio priliku da u Švedskoj istrči na teren.

"Osjećam se dobro, malo gležanj bio povrijeđen, ali sem bola sve je u redu.", rekao je za SportSport.ba Zec koji je današnji trening preventivno završio ranije.

"Biću spreman za sutrašnju utakmicu. Dobro se osjećam i nadam se najboljem, nadam se pobjedi našeg tima.", dodao je on.

Oštar start Nadarevića nad Zecom zabrinuo je i Safeta Sušića. Međutim, sve se dobro završilo za mladog napadača i našu selekciju.

"Odmah nakon treninga razgovarao sam sa doktorom koji mi je potvrdio da povreda Ermina Zeca nije ozbiljnije prirode.", rekao je Sušić. "Nadam se i očekujem da će ovog mladog napadača imati na raspolaganju sutra."

Vrijedi spomenuti i to da iako švedska publika nije pokazala veliki interes za sutrašnji meč i svoju selekciju uopšte, naši Zmajeve navijači prate na svakom koraku. Tako je nakon treninga više stotina navijača je dočekalo reprezentativce u želji da ugrabe autograme.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.