Zec do zime ostaje u Šibeniku

Transfer najvjerovatnije u januaru

Zec do zime ostaje u Šibeniku

Adnan Beganović

Iako se gotovo cijelo ljeto špekulisalo sa imenom novog kluba našeg mladog reprezentativca Ermina Zeca, prema informacijama koje dolaze iz Šibenika brzonogi Bugojanac do kraja polusezone sigurno će nositi dres kluba iz Krešimirovog grada.

"Nije došlo do realizacije transfera Ermina Zeca u inozemstvo i on ovu natjecateljsku polusezonu ostaje igrač Šibenika, na raspolaganju treneru kao i do sada. A onda ćemo nakon toga vidjeti što će biti ovu zimu, ovisi kakva bude situacija na tržištu", rekao je na današnjoj press konferenciji direktor kluba Marko Karađole.

Kako bismo provjerili ove informacije kontaktirali smo Zeca koji je za naš portal rekao:

"Tako je kako je, želio sam otići jer mislim da mogu pružati jako dobre partije i u nekoj od jačih liga. Međutim, sada je gotovo izvjesno da ostajem u Šibeniku do zime. Moje misli su sada okrenuti samo Šibeniku i mladoj reprezentaciji, a svojim igrama ću sigurnu privući pažnju na sebe".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.