Zec: Drago mi je što sam opet tu

Povratnik u reprezentaciju Bosne i Hercegovine, brzonosi napadač Ermin Zec, izjavio je kako se raduje ponovnom susretu sa Zmajevima, te dodaje kako BiH očekuje teška utakmica.

"Sigurno da mi je drago što sam ponovo tu sa reprezentacijom. Očekuje nas jedna dosta teška utakmica, a na nama je da izborimo što bolji rezultat i svakako pružimo što bolju igru", rekao je Ermin Zec u razgovoru za SportSport.ba.

"Što se tiče susreta sa Bjelorusijom, sigurno je da ćemo mi tražiti pobjedu u oba susreta", dodao je napadač turskog Genclerbirligi, koji bi, s obzirom na povredu Vedada Ibiševića, te činjenicu da Zlatan Muslimović još uvijek nema klub, mogao dobiti priliku uz Edina Džeku u vrhu napada.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.