Zec ide u Bundesligu ili CSKA!
Ko će "uloviti" Zeca?

Potražnja za našim mladim napadačem

Zec ide u Bundesligu ili CSKA!

Ermin Zec, naš mladi napadač gotovo sigurno će napustiti Šibenik, a kao moguće destinacije pominje se nekoliko njemačkih bundesligaša, te moskovski CSKA!
 

Prema pisanju hrvatskih medija u klub je, između ostalih, stigla i primamljiva ponuda jednog ruskog prvoligaša koji mu je ponudio jako dobre uslove. Iako niko službeno nije htio potvrditi o kome se zapravo radi, u javnosti je procurila informacija da je to CSKA iz Moskve!

Ta je opcija navodno još uvijek aktualna, ali mnogo realnija je opcija da će Zec karijeru ipak nastaviti u nekom od njemačkih bundesligaša. Javna je tajna da su za njega zainteresirani Schalke, Bochum i Borussia iz Dortmunda. Teško je odgonetnuti za koji će se klub odlučiti, ali iz svih njegovih izjava u posljednjih mjesec dana sasvim je izvjesno da želi otići u zemlju gdje već igraju njegovi reprezentativni saigrači Džeko, Misimović, Ibišević, Salihović...

Zagrebački Jutarnji list pita se ko će od tih klubova biti spreman “iskeširati” traženi iznos koji, čini se, uopšte nije malen.

„Do konkretnije informacije nije bilo moguće doći, s obzirom na to da je Zec isključio sve mobitele, što je vrlo znakovito. Ni na Šubićevcu se ništa ne može saznati jer čelnici “modrih” još nemaju niti jednu službenu ponudu na stolu, osim ako se ne računa ona od Zdravka Mamića, izvršnog dopredsjednika Dinama, čiji iznos očito nije zadovoljio apetite svih zainteresiranih strana u ovom transferu. U svakom slučaju, dvojba o tome gdje Zec nastavlja svoju karijeru bit će vjerojatno razriješena tijekom sljedećih nekoliko dana“, piše Jutarnji list.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.