Zec: Ime novog poslodavca znaću za koji dan

Zec: Ime novog poslodavca znaću za koji dan

Adnan Beganović

Brzonogi napadač Šibenika i reprezentativac Bosne i Hercegovine, Ermin Zec, glavna je zvijezda prelaznog roka u susjednoj Hrvatskoj. Tamošnji mediji svakim danom sele ga u neki novi klub, a Ermin je još uvijek u Šibeniku.

Kako bi došli do informacija iz prve ruke nazvali smo mladog napadača koji je o nastavku svoje karijere za SportSport.ba rekao:

"Od svih nagađanja samo je jedno sigurno, a to je da neću ostati u Šibenika. Zavolio sam ovaj grad i navijača, ali mislim da je vrijeme da promjenim sredinu. Ponuda ima i one dolaze svaki dan, ali čini mi se da je preveliko obeštećenje razlog zašto još uvijek nisam promijenio sredinu. Do mene su došle neke informacije o navodnoj zainteresiranosti za moje usluge klubova iz Rusije, a meni se ne ide se tako daleko, što samim tim znači da Rusija otpada. Nadam se da će se sve znati u narednih nekoliko dana, te da će ova priča o mom novom klubu imati sretan završetak".

Podsjetimo, Zec je prije dvije godine iz bugojanske Iskre otišao u Šibenik kao neafirmisan igrač i u kratkom vremenskom roku svojim igrama je privukao pažnju brojnih evropskih klubova. Za njegove usluge veliko interesovanje pokazali su brojni njemački klubovi, kao i dva najveće hrvatska kluba, Hajduk i Dinamo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.