Zec: Iskoristiću svaku ukazanu priliku

Brzonogi Bugojanac ponovo u reprezentaciji

Zec: Iskoristiću svaku ukazanu priliku

Adnan Beganović

Suočen sa mnogim otkazima zbog povreda, selektor našeg nacionalnog tima naknadno je za duel sa Grčkom pozvao napadača Genclerbirligija Ermina Zeca.

Posljednji poziv uoči duela sa Grčkom bh. selektor uputio je na adresu Ermina Zeca, koji se u Turskoj sa svojm ekipom priprema za novu sezonu.

"Radimo pakleno, iako nam prvenstvo tek počinje u septembru. Obradovao me selektorov poziv i drago mi je što sam ponovo u reprezentativnom kadru", iz Turske za SportSport.ba govori napadač Genclerbirligija.

"Velika je čast, ali u isto vrijeme i odgovornost nositi reprezentativni dres. Protiv Grčke će biti jako teško, poznato je da Grci u odbrani igraju fenomenalno i mislim da će biti teško probiti njihov bunker. Međutim, uvjeren sam da ćemo slaviti i tako u dobroj atmosferi dočekati presudne utakmice sa Bjelorusijom. Što se mene lično tiče, siguran sam da ću iskoristiti ukazanu priliku i da ću pokazati da mi je mjesto u državnoj selekciji", dodao je Zec.

Turski fudbal potresaju afere. Namještanja su top priča u svim tamošnjim medijima, a Zec za naš portal tvrdi da njegov klub niko nigdje ne spominje.

"Istina, ovdje se samo priča o tim aferama. Međutim, mi smo čisti sto posto i ne zamaramo se sa tim. Svi samo mislimo na narednu sezonu. U protekloj sezoni imao sam manjih problema sa povredom, no i pored toga postigao sam nekoliko važnih golova, kako u prvenstvu, tako i u Kupu. Spremio sam se fenomenalno i uvjeren sam da će ovo biti moja godina", zaključio je Zec.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.