Zec: Laž je da sam bio u Njemačkoj

Sapunica se nastavlja

Zec: Laž je da sam bio u Njemačkoj

Adnan Beganović

Brzonogi napadač Šibenika i potencijalni reprezentativac BiH, Ermin Zec, još uvijek je glavna priča u Hrvatskoj. Danas su se u tamošnjim medijima pojavile informacije da je naš fudbaler bio u Njemačkoj, te da se vratio u Šibenik neobavljena posla.

Kako bismo provjerili te informacije kontaktirali smo Zeca koji je za SportSport.ba rekao:

“To je čista laž, samo ne znam kome je u interesu da plasira takvu priču. Stvarno više ne znam kako da reagiram na takve natpise, koji stvarno nemaju nikakve veze sa istinom. Bio sam u rodnom Bugojnu, tamo trenirao sa privatnim trenerom i čekao rasplet situacije. Nakon što sam uvidio da čelnici Šibenika nemaju namjeru da me puste, odnosno da traže preveliku odštetu, vratio sam se na Šubičevac i priključio se treninzima. Treniram kao da ću ostati u Šibeniku, ali sam još uvijek uvjeren da ću karijeru nastaviti u nekom drugom klubu. Mlad sam i pun samopouzdanja, te doista mislim da sam spreman za neke nove izazove. Ponuda ima, ali jedina prepreka transferu je obeštećenje koje traže iz mog kluba”.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.