Zec: Najbliže sam Stuttgartu

Ermin Zec blizu Bundeslige

Zec: Najbliže sam Stuttgartu

Adnan Beganović

"Još ništa nije definitivno, jučer sam obavješten od čelnih ljudi kluba da su pregovori sa Stuttgartom gotovo završeni i najvjerovatnije da će se moja želja ostvariti i da ću zaigrati u Bundesligi", rekao je Zec za SportSport.ba. i dodao: 

"Nisam imao nikakvih informacija. Do jučer sam mislio da je sve isto kao prije nekoliko dana, ali izgleda da su iz kluba završili pregovore s Stuttgartom i sada još predstoji da ja dogovorim svoje uslove. Upravo sam na odmoru između dva treninga i bio bih jako sretan da moja sljedeća stanica u karijeri bude Njemačka".

Nakon ovih informacija sve izvjesnije je da će se naša kolonija u Njemačkoj povećati za još jednog igrača i da ćemo u narednoj sezoni pored Džeke, Ibiševića, Salihovića i Misimovića u Bundesligi gledati i talentiranog Ermina Zeca.

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.