Zec najvjerovatnije propušta Slovačku!

Problemi za Sušića

Zec najvjerovatnije propušta Slovačku!

Adnan Beganović

U večerašnjem susretu 11. kola fudbalskog prvenstva Turske Genclerbirligi je uzeo bod na gostovanju kod favoriziranog Kayserispora (1:1).

Sjajnu partiju za Genclerbirligi, koju je okrunio pogotkom, pružio je naš reprezentativac Ermin Zec, no na našu veliku žalost bh. napadač povrijeđen je u 73. minuti susreta.

SportSport.ba odmah je stupio u kontakt sa bh. reprezentativcom, i vijesti iz Turske nisu niti malo optimistične, odnosno Zec će nakon što je propustio duel sa Albanijom, najvjerovatnije zbog povrede lože propustiti i prijateljski susret sa Slovačkom.

"Nije dobro, ne znam šta da vam kažem. Krenulo me fenomenalno, počeo sam zabijati na svakom susretu i onda povreda. Odigrali smo fenomenalno protiv favoriziranog Kayserispora i uzeli bod, te sam sretan zbog toga, no nesretan sam zbog povrede", rekao je Zec za SportSport.ba i dodao:

"Opet mi je stradala loža i prve procjene govore da ću s terena odsustvovati dvije do tri sedmice, što samim tim znači da ću opet propustiti reprezentativni susret. Najvjerovatnije ću u ponedjeljak ići na detaljni pregled, nakon kojeg će sve biti mnogo jasnije. Bilo kako bilo, vratiću se još bolji."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.