Zec: Ovo se nije smjelo dogoditi

Nakon poraza od Luksemburga

Zec: Ovo se nije smjelo dogoditi

Adnan Beganović

Jedan od najboljih mladih igrača u našoj reprezentaciji i napadač Šibenika, Ermin Zec, kao i ostatak naše momčadi nije imao razloga biti zadovoljan, no ipak se nada da će se u utakmicama protiv Italije i Walesa isprati gorak ukus sa današnje utakmice.

"Zaslužena je pobjeda Luksemburga. Na žalost, mi smo ušli u ovu utakmicu mlako, nismo očekivali da će nas gosti stisnuti od samog početka, puno su bili borbeniji, a mi smo danas bili ispod svakog nivoa. Ovo nam se nije smjelo desiti, ipak Luksemburg do sada nikoga nije u gostima pobijedio", izjavio je za naš portal mladi napadač Ermin Zec, a na pitanje šta i kako dalje protiv Italije i Walesa odgovorio je.

"Ovu utakmicu s Luksemburgom trebamo što prije zaboraviti, možda je ovo jednostavno bio loš dan za nas, a možda i nije. Ja nisam kompotentan da sada o tome govorim. Nama ne preostaje ništa drugo, nego da treniramo, da se grčevito borimo, i da probamo u narednim mečevima protiv Walesa i Italije isprati gorak okus sa ove utakmice", završio je Zec koji je danas bio nekako usamljen u napadu Tulićeve momčadi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.