Zec se u subotu vraća na teren

Nakon 40 dana pauze

Zec se u subotu vraća na teren

Adnan Beganović

Bosanskohercegovački reprezentativac i napadač turskog Genclerbirligija, Ermin Zec, oporavio se od povrede zadnje lože i u subotu će najvjerovatnije istrčati na teren u duelu sa Bursasporom.

Mladi bh. napadač povrijedio je zadnju ložu u duelu Genclerbirligija i Kayserispora zbog čega je van terena više od mjesec dana, no u subotu bi konačno mogao ponovo zaigrati.

"Već više od mjesec dana ne igram tako da sa velikim nestrpljenjem očekujem svoj povratak na teren. Radim punim intenzitetom i već u subotu ću u duelu sa Bursasporom istrčati na teren", rekao je Zec za SportSport.ba i dodao:

"Međutim, postoji velika mogućnost da utakmicu počnem na klupi za rezervne igrače jer ipak sam van stroja mjesec dana, pa u klubu ne žele previše rizikovati, a u isto vrijeme žele me sačuvati za utakmicu kupa protiv Ankaragucua. To je gradski derbi i vjerujte mi da su to u Ankari najvažnije utakmice sezone. Pobijediti gradskog rivala ovdje je najbitnije."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.