Zec strijelac u trijumfu Genclerbirligija

Na korak do polufinala

Zec strijelac u trijumfu Genclerbirligija

Adnan Beganović

U prvom susretu četvrtfinala turskog kupa fudbaleri Genclerbirligija su pred svojim navijačima rezultatom 2:0 savladali Bucaspor, a jedan pogodak za pobjedničku momčad postigao je i naš reprezentativac Ermin Zec.

Iako u prvenstvu nisu na nivou, u kupu fudbaleri Genclerbirligija pružaju sjajne partije. Večeras su u prvom susretu četvrtfinala savladali Bucaspor (2:0), te su tako došli na korak do polufinala.

Sve do 73. minute na večerašnjem susretu nije bilo golova, a onda je naš reprezentativac, Ermin Zec, pogodio za vodstvo Genclerbirligija, a samo dva minuta kasnije Colgecen je pogodio vlastitu mrežu za konačnih 2:0.

Bosanskohercegovački napadač pružio je fenomenalnu partiju i sasvim sigurno je najzaslužniji za veliki trijumf Genclerbirligija-

Turski kup, četvrtfinale:
Genclerbirligi - Bucaspor 2:0 (Zec 73', Colgecen 75' - autogol)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.