Zec: Teško mi je, no život ide dalje

Napadač Genclerbirligija propušta Albaniju

Zec: Teško mi je, no život ide dalje

Adnan Beganović

"Ne znam ni sam kako bi opisao svoje trenutne osjećaje. Prokleta povreda je učinala svoje", rekao je na početku razgovara za SportSport.ba napadač Genclerbirligija Ermin Zec koji će zbog povrede propustiti narednu akciju naše reprezentacije.

Napadač Genclerbirligija i našeg nacionalnog tima povrijedio je ložu prošle sedmice na treningu turske momčadi.

U prvi trenutak činilo se da se ne radi o ozbiljnijoj povredi i da će Zec biti spreman za Albaniju. Međutim, stvari su se zakomplicirale, tako da Zec neće biti u kombinacijama za duel sa Albanijom.

"Tako sam i uradio, no opet sam na treningu osjetio zatezanje u loži, a nakon detaljnih pregleda odlučeno je da mirujem dvije sedmice. Kada mi je rečeno da moram mirovati, srušio mi se svijet. Razgovarao sam sa selektorom, koji mi je rekao da mi vjeruje, te da nema potrebe da dolazim na pregled kod liječničkog tima naše reprezentacije".

"Biće mi teško ovih dana jer neću biti sa svojim saigračima iz reprezentacije. Teško mi je i pričati o tome, no život ide dalje. Nadam se da ćemo u Albaniji zabilježiti pozitivan rezultat, te da ćemo se iskupiti za poraz od Francuske", zaključio je Zec.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.