Zec: Tužan sam, ali život ide dalje

Povreda udaljila Zeca od Portugala

Zec: Tužan sam, ali život ide dalje

Adnan Beganović

Reprezentacija BiH otputovala je u Lisabon, a zbog povrede u Sarajevu je ostao Ermin Zec koji je u razgovoru za SportSport.ba rekao da je pomalo razočaran, ali da je uvjeren da će u narednom periodu ostaviti dubok trag u reprezentativnom dresu.

"Kada sam saznao da sam u konkurenciji za duele s Portugalom bio sam sretan kao malo dijete. San svakog igrača je nositi reprezentativni dres, još kada se uzme u obzir da su ove utakmice najznačajnije u našoj fudbalskoj istoriji, mojoj sreći nije bilo kraja. Primljen sam od strane reprezentativaca fenomenalno i osjećao sam se kao dio velike porodice", rekao je Zec za SportSport.ba i dodao:

"Međutim, nakon velike sreće uslijedilo je i razočarenje. Već od ranije imao sam malih problema sa povredom mišića desne noge i ista se pogoršala u najgore vrijeme. Liječnički tim naše reprezentacije utvrdio je da nisam sto posto spreman te da je najbolje da što prije krenem sa terapijama. Šta da kažem, tužan sam što nisam u Lisabonu, ali isto tako sam i ponosan što sam dio ove momčadi. Ponavljam, nesretan sam što neću konkurisati za ove dvije istorijske utakmice, ali sam uvjeren da ću ponovo biti sa ekipom kada se budemo spremali za Svjetsko prvenstvo."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.