Zec: Vjerujem u ovu ekipu, vjerujem u pobjedu

Brzonogi napadač Ermin Zec jedan je od igrača koji bi svojom brzinom protiv čvrste i tvrde ekipe kakva je Bjelorusija mogao mnogo doprinijeti.

Toga je svjestan i selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Safet Sušić, pa se Zec našao među pozvanim igračima za meč sa Bjelorusima.

"Meni je svakako drago da sam ponovo tu, pogotovo jer su pred nama dvije važne utakmice, a nama bi pobjeda u prvom susretu zaista mnogo značila. Meni je drago što mi selektor vjeruje i daću sve od sebe da postignem gol, a na kraju krajeva nije ni bitno ko će postići gol, bitna je pobjeda", kazao je Zec.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.