Zec: Volio bih igrati sa Mandžukićem
Ermin Zec

Zec: Volio bih igrati sa Mandžukićem

Povremeni reprezentativni napadač Bosne i Hercegovine i igrač Šibenika Ermin Zec komentarisao je natpise u austrijskim medijima prema kojima je doslovno pred potpisom ugovora za Red Bull Salzburg.

"Austrijanci kasne oko okončavanja posla. Toliko su razočarani porazom od Maccabija da je u klubu sve stalo. U igri je i Njemačka, a ja čekam i redovno treniram. U Zaprešiću nisam igrao samo zbog viroze koja me je tresla", rekao je Zec za Slobodnu Dalmaciju.

Kako sada stoje stvari, mladi Bugojanac bi mogao i ovu polusezonu ostati u Šibeniku, pa onda u janurau promijeniti sredinu. Takva opcija nije loša za Zeca.

"Ovdje mi je lijepo, čelni ljudi kluba su korektni prema meni. Imam veliko povjerenje u direktora Marka Karadžolu. Poštujem njegovu želju da transfer bude na obostranu korist. Hajduk je uzeo Sharbinije, pa im ja ne trebam. Ali, ne bih imao ništa protiv igrati u paru s Mandžukićem, koji je veoma talentovan fudbaler", dodao je Zec.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.