Zečević: Po bodove u Foču

Fudbaler Kozare uoči duela sa Sutjeskom

Zečević: Po bodove u Foču

D. Rakanović

Fudbaleri Kozare iz Gradiške u subotu gostuju u Foči ekipi Sutjeske u okviru osmog kola Prve lige Republike Srpske Igrač Kozare Momir Zečević optimističan je pred duel u Foči. 

"Naš cilj je da u Foči ostanemo neporaženi, a ako se ukaže prilika da slavimo sigurno ćemo je iskoristiti. Sutjeska je veoma loše ušla u prvenstvo, nalaze se na diobi posljednjeg mjesta i ovo im je veoma bitna utakmica. Sigurno je da očekuju da mogu doći do prve pobjede protiv nas, ali ja vjerujem u naše kvalitete i nadam se pozitivnom rezultatu", rekao je za SportSport.ba Zečević. 

Nakon nekoliko vezanih neuspjeha na klupi Kozare ostavku je dao dosadašnji trener Borče Sredojević, a u narednom periodu ekipu će voditi dosadašnji pomoćni trener Tomaš Predrag. 

"Uglavnom promjena trenera daje neki pozitivan šok i nadam se da će tako biti i sa nama ovaj put. Meni je iskreno bilo drago sarađivati sa trenerom Sredojevićem i želim da mu poželim svu sreću ovom prilikom u daljem radu. Na trenersko mjesto je došao njegov pomoćnik, mladi i ambiciozni trener koji ima volju i želju za radom, a njemu će pomagati sportski direktor Đurić. Vjerujem da će njih dvojica do subote utjecati na nas i dovesti na do pozitivnog rezultata u Foči", rekao je Zečević. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi