Zecu 90 minuta u pobjedi Genclerbirligija

Turska Super liga, 20. kolo

Zecu 90 minuta u pobjedi Genclerbirligija

Edmir Škorić

Još tri utakmice 20. kola turske Super lige odigrane su danas. Po jednu pobjedu ostvarili su domaći i gosti, dok su Trabzonspor i Antalyaspor odigrali bez golova (0:0).

Vodeći Trabzonspor ispustio je priliku da ode na tri boda drugoplasiranoj Bursi. Pomalo neočekivano Trabzon je remiziroa sa 12-plasiranom Antalijom (0:0).

Gaziantepspor nije imao većih problema kod Konyaspora koji se ove sezone bori za opstanak. Gosti su slavili s 2:0.

Genclerbirligi  našeg reprezentativca Ermina Zeca ostvario je minimalnu pobjedu nad pretposljednjim Bucasporom (1:0). Gol odluke postigao je Oktay Delibalta u 64. minuti utakmice. Zec je odigrao svih 90 minuta i pritom "požutio" u 79. minuti.

Od 18 sati počela je utakmica Galatasarayja i Eskisehirspora našeg reprezentativca Safeta Nadarevića.


Turska Super liga, 20. kolo:

Konyaspor - Gaziantepspor 0:2
Trabzonspor - Antalyaspor 0:0
Genclerbirligi - Bucaspor 1:0
Galatasaray - Eskisehirspor (u toku)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.