Zecu 90 minuta u porazu Genclerbirligija

Turska Super liga

Zecu 90 minuta u porazu Genclerbirligija

Adnan Beganović

U okviru 19. kola Turske Super lige odigrane su dvije utakmice, a Genclerbirligi našeg Ermina Zeca poražen je na gostovanju kod Karabukspora (2:1).

Nakon pet uzastopnih utakmica bez poraza fudbaleri Genclerbirligija su pognutih glava napustili teren. Bolji od Zeca i društva bio je Karabukspor.

Već u 7. minuti Karabukspor je preko Sheltona došao do prednosti, da bi pet minuta prije kraja Genclerbirligi preko Tuma došao do izjednačenja.

U 57. minuti Sarp je pogodio za kasnije će se ispostaviti konačnih 2:1. Ermin Zec je igrao svih 90 minuta, a možda mu je ovo bila i posljednja utakmica u dresu Genclerbirligija jer njegov odlazak u Portugal je sve izvjesniji.

U drugom susretu Manisaspor i Orduspor su podijelili bodove (0:0).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.