Zekanović: Jedino što nas zanima su tri boda

Napadač Borca za SportSport.ba

Zekanović: Jedino što nas zanima su tri boda

D. Vejo

Fudbaleri banjalučkog Borca sutra će u okviru 20. kola Prve lige Republike Srpske na svom stadionu dočekati Sutjesku iz Foče.

Banjalučani su favoriti u ovom susretu, te će taj epitet pokušati da opravdaju pred svojom publikom. Međutim, Velikan iz Platonove imat će i zadatak da 12. put uzastopno sačuva svoju mrežu kako bi srušio rekord Kozare iz Gradiške koja je u sezoni 2010/11 to učinila na 13 vezanih mečeva.

Napadač crveno-plavih ističe da zna šta je cilj njemu i njegovim saigračima, ali je dodao i to da mu je prije svega drago što će ovaj susret pored takmičarskog imati i humanitarni karakter.

"Jedino što nas zanima su tri boda, koja nas približavaju konačnom cilju, a to je plasman u Premijer ligu BiH. Vrijedno smo radili tokom cijele sedmice. Znamo da neće biti lako, ali uz pomoć naših navijača i publike smatram da možemo sav plijen ostaviti u Banjaluci. Pored toga, drago mi je što će meč sa Fočacima biti i humane prirode. Pozvao bih sve ljubitelje Borca da dođu na stadion u što većem broju kako bi prikupili novčana sredstva koja su potrebna za liječenje male Sofije", rekao je za SportSport.ba fudbaler Borca, Predrag Zekanović.

Utakmica između Borca i Sutjeske na rasporedu je sutra od 18 sati na Gradskom stadionu u Banjaluci.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi