Zekanović: Prvi gol skroz je potopio protivnika

Napadač Borca nakon trijumfa

Zekanović: Prvi gol skroz je potopio protivnika

D. Vejo

Banjalučki Borac nastavio je sa dobrim partijama, pa je tako nakon tri vezana gostovanja odigrao utakmicu kod kuće, gdje je pred svojom publikom napunio mrežu Slobode iz Mrkonjić Grada.

Sa velikih 5:0, crveno-plavi ispratili su Mrkonjićane kući. Jedan od onih koji je učestvovao u ovoj uvjerljivoj pobjedi bio je i mladi napadač Predrag Zekanović, koji bilježi sjajne partije u dresu banjalučkog tima.

"Iako rezultat ne govori tako, ovu utakmicu nismo dobili lako. Presudio je kako individualni tako i timski kvalitet. Sve dok nismo dali prvi gol, protivnik je igrao čvrsto, a onda su potpuno pali. Međutim, uspjeli smo u svojoj namjeri i slavili", rekao je za SportSport.ba napadač Borca, Zekanović.

Naredni susret, Borac ima u Doboju protiv tamošnje Sloge.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi