Zekanović: Trijumf je ono što nas zanima

Napadač Borca optimističan

Zekanović: Trijumf je ono što nas zanima

D. Vejo

U derbiju 17. kola Prve lige Republike Srpske snage će odmjeriti Tekstilac i banjalučki Borac u Derventi.

Stari poznanici nemaju mnogo toga sakriti jedni od drugih, te zbog toga sve ljubitelje fudbala u Derventi očekuje dosta uzbudljivo sportsko popodne. 

Ipak, isti će ostati uskraćeni za lijep fudbal, s obzirom na kišu koja neumoljivo pada već danima. 

Iz tabora crveno-plavih poručuju da je cilj jasan, a to su prva tri boda u 2017. godini, kako bi što mirnije ušli u derbi drugog kola protiv Rudara iz Prijedora.

"U nastavak prvenstva ulazimo puni samopouzdanja, volje, elana i gladi za novim bodovima i rezultatima. Upoznati smo sa situacijom u Derventi. Teren je natopljen vodom, te je dosta težak za igru. Ali, pobjeda je ono što nas zanima i ništa drugo. Kvalitetno smo se spremali tokom priprema, a to ćemo sutra i pokazati na terenu", naglasio je za SportSport.ba mladi centarfor Borca, Predrag Zekanović.

Meč se igra od 14 sati.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi