"Želim pokazati da sam vrhunski igrač"

Alexis Sanchez

"Želim pokazati da sam vrhunski igrač"

Edmir Škorić

Čileanski nogometaš Alexis Sanchez ima ogromnu želju da se dokaže kao vrhunski igrač, te se i dalje njegov ostanak u Udineseu čini neizvjesnim.

Giampaolo Pozzi, vlasnik Udinesea, nedavno je potvrdio kako će Sancheza prodati samo za neodoljivu ponudu. Nagađa se da je Manchester City ponudio 30 miliona eura, dok se i dalje vjeruje da će Barcelona povući pravi potez.

"Sretan sam u Udineseu, ali imam žarku želju da pokažem kako sam vrhunski igrač. Sve što se tiče transfera tiče je na Udineseu. Ja sam posljednja osoba koja se pita o tim stvarima", rekao je Sanchez.

Sanchez je sjajnim izvedbama prošle sezone pomogao "zebrama" da osiguraju kvalifikacije za Ligu prvaka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.