"Želio je u Real više od svega"

Kapiten Intera o odlasku Mourinha

"Želio je u Real više od svega"

Adnan Beganović

Argentinski internacionalac i kapiten Intera, Javier Zanetii, za talijanske medije je rekao da su on i njegovi saigrači pokušali nagovoriti Josea Mourinha da ostane u Interu, no nisu uspjeli, jer kako sam zaneti kaže, Mourinho je želio otići u Madrid.

"Mislim da smo pokušali sve, i na terenu i van njega, kako bi ubijedili Mourinha da ostane, ali ništa nije pomoglo, želio je u Real više od svega", rekao je Zanetti i dodao:

"Tokom ove dvije sezone sjajno je vodio klub i imali smo veliku želju da ostane na klupi, kako bi nastavili da ostvarujemo sjajne rezultate, ali se on ipak opredijelio za Španiju. Želimo mu sve najbolje. Nakon finala Lige prvaka, ja sam mu se zahvalio na svemu što je učinio za nas".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti