Željezničar bez Smajića do kraja sezone!

Povreda ligamenata, Smajić razočaran

Željezničar bez Smajića do kraja sezone!

Adnan Beganović

Trenutni lider premijerligaške karavane, Željezničar iz Sarajeva, u nastavku sezone biće oslabljen za Sulejmana Smajića.

Naime. veznjak Željezničara povrijedio je koljeno u duelu Rudara i Željezničara, a današnji liječnički pregledi pokazali su da se radi o ozbiljnijoj povredi.

Ustanovljeno je da su Smajiću stradali prednji križni ligamenti koljena, te će biti podvrgnut operativnom zahvatu u toku naredne sedmice.

"Krivo mi je, nikad mi ovako nije bilo u životu. Doveden sam kao pojačanje, a tokom cijelog boravka u Željezničaru prate me pehovi. Doista ne mogu vjerovati da mi se ovo događa, no šta je tu je. Život ide dalje, nadam se da će nakon operacije i meni svanuti bolji dani, te da ću nakon oporavka opravdati očekivanja i dobrim igrama se odužiti i klubu, i šefu, ali i navijačima", za SportSport.ba je istakao vidno razočarani Smajić.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti