Željezničar bez Zebe protiv Borca

Definitivno otpao

Željezničar bez Zebe protiv Borca

Trener FK Željezničar Admir Adžem suočio se s kadrovskim problemima pred nedjeljnu utakmicu protiv Borca.

U ovom susretu Plavi neće moći računati na trojicu nogometaša. Zbog žutih kartona put Banja Luke neće krenuti Srđan Stanić, Ivan Crnov je od ranije povrijeđen, a Zajko Zeba koji se proteklih dana žalio na bolove je i definitivno otpao za duel s Borcem.

Kako je saopšteno iz kluba, Zeba će zbog istegnuća zadnje lože pauzirati sedam dana, a Crnova očekuje pauza od pet dana zbog parcijalne rapture prednje lože. 

Podsjetimo, utakmica između Borca i Željezničara se igra u nedjelju od 18:00 sati.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi