Željezničar danas izuzetno efikasan: Plavi Bosni utrpali 10 komada

Trening-utakmica

Željezničar danas izuzetno efikasan: Plavi Bosni utrpali 10 komada

E. Škorić

Željezničar je u okviru trening-utakmice savladao visočku Bosnu sa 10:2.

Plavi su u vodstvo došli golom Bekrića nakon asistencije Subašića. Nedugo zatim Hajrić postiže gol, a sa strane je ubacio Milićević. Zec se pobrinuo asistirati za treći gol, a pogodio je Hajrić. Konačan rezultat prvog poluvremena postavlja Hajrić sa bijele tačke, a prethodno je oboren Subašić.

Drugo poluvrijeme otvara gol domaćih za 4:1, strijelac je bio Tahmaz. Peti gol za plavi tim postiže Zec nakon lijepog prodora i ubačaja Kulašina. Isti strijelac, Zec, postigao je i šest gol, ovaj put na asistenciju Milićevića.

Duraković je za sedmi gol sjajno podvalio loptu, a Gasal rutinski pogodio. Za 8:1 pogodio je Subašić. Nastavili su Plavi sa napadima, a naredni, deveti, gol djelo je Durakovića. Pet minuta prije kraja Bosna postiže drugi gol. Konačnih 10:2 postavlja Duraković odličnim golom iz slobodnog udarca.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Željezničar narednu utakmicu igra u subotu protiv Krupe. Susret na Grbavici počinje u 20 sati.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

kaskada24
A Makabi, koliko su njima utrpali?
11 12
Ivica_Osim8
Hajric u 4 prijateljske zabio preko 15 golova i ne igra nikako why mr brko
9 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi