Željezničar dovodi mladog fudbalera Olimpica?

Lelić na meti Plavih?

Željezničar dovodi mladog fudbalera Olimpica?

Iako jesenji dio sezone u Premijer ligi BiH još uvijek nije završen, klubovi rade na slaganju igračke križaljke za drugi dio sezone.

Po pojačanja će krenuti i Željezničar koji, kako nezvanično saznajemo, namjerava dovesti Sanjina Lelića iz Olimpica.

Ovaj 19-godišnji fudbaler igra na poziciji lijevog krila, a u ovoj sezoni je odigrao 13 utakmica i postigao tri pogotka, od kojih jedan upravo Željezničaru na Grbavici kada su Plavi slavili sa 3:2.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Kako nezvanično saznaje SportSport.ba, Željezničar je već stupio u kontakt sa Lelićem i ponuda je 'na stolu' i sada se samo čeka njegov odgovor.

Sanjin Lelić je juniorski reprezentativac Bosne i Hercegovine i jedan od najstandardnijih fudbalera Olimpica u ovoj sezoni, a ostaje da se vidi hoće li u januaru preseliti na Grbavicu.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi