Željezničar i Sarajevo kreću u borbu protiv pirata

Zajedno sa inspekcijskom upravom

Željezničar i Sarajevo kreću u borbu protiv pirata

Adnan Beganović

Predsjedništvo FK Željezničar sinoć je održalo sjednicu na kojoj je doneseno nekoliko odluka vezanih za zaštitu imena premijerligaša s Grbavice.

"Krećemo u zaštitu imena i brenda FK Željezničar. Pokrenuli smo inicijativvu sa inspekcijskom upravom za zabranu prodavanja svega onoga što nosi logo našeg kluba. Red ćemo uvesti prvo oko stadiona i to već prije odigravanja sutrašnje utakmice sa Travnikom. Nakon toga krenut ćemo i dalje, odnosno na teritoriju cijelog grada Sarajeva, kao i države Bosne i Hercegovine. Bitno je napomenuti da će u ovu akciju biti uključen i FK Sarajevo", istakao je direktor FK Željezničar Dželaludin Muharemović, te dodao:

"Također smo donijeli odluku da na stadionu za vrijeme utakmice nema više prodavanja ničega. Dakle, ni košpica, ni sokova, ni kikirikija, a sve u cilju što ugodnijeg boravka na stadionu. Želimo se približiti evropskim standardima. Na kraju bi istakao i da smo prezadovoljni radom fan shopa".

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti