Željezničar izgubio od četvrtoligaša
Demir Hotić još uvijek traži idealan sastav

Hotić debitovao porazom u Njemačkoj

Željezničar izgubio od četvrtoligaša

Demir Hotić novi trener sarajevskog Željezničara porazom je debitovao na klupi premijerligaša sa Grbavice. Plavi su danas u prvom kontrolnom susretu na pripremama u Njemačkoj poraženi od tamošnjeg četvrtoligaša Wormatia Wormsa rezultatom 0:1

Utakmica je odigrana pred 300 gledalaca, a pobjednika je odlučio Matthias Gutzler pogotkom u 89. minuti susreta.

Trener Hotić na početku susreta na teren je izveo slijedeći sastav: Šehić, Bajić, Mulalić, Cocalić, Memišević, Sadiković, Bekrić, Bučan, M. Bešlija, Pelak i Radovanović. U drugom dijeli susreta na terenu su bili: Borić, Kerla, Cocalić, Sinanović, Šimić, Hrkaš, Softić, H. Bešlija, Zeba, Bučan i Ivanković.  

Treba napomenuti da trener Hotić u ovoj utakmici nije računao na usluge golmana Gorana Gvozdića, te na rovite Srđana Stanića, Stevu Malinović i Dinu Muharemovića.

Drugi kontrolni susreta na pripremama u Njemačkoj Željezničar će odigrati sutra protiv SV Eintracht Triera, a utakmica počinje u 19 sati.  

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.