Željezničar na krilima Mailsona savladao Sarajevo

Memorijalni turnir "Asim Ferhatović Hase"

Željezničar na krilima Mailsona savladao Sarajevo

Fudbaleri Željezničara su u maloj dvorani KSC Skenderija savladali Sarajevo rezultatom 5:3 i tako pobjedom započeli svoj nastup na 23. po redu Memorijalnom turniru "Asim Ferhatović Hase".

Sarajevo je imalo veliku podršku svojih navijača i brzo je preko Klarića i Handžića stiglo u vodstvo od 2:0. Ipak, fudbaleri u plavim dresovima su nakon toga zaigrali mnogo bolje i preko dvostrukog strijelca Mailsona stigli do izjednačenja na 2:2.

U drugom poluvremenu Sarajevo je preko Ragipovića ponovo stiglo u prednost od 3:2, da bi malo nakon toga Beganović poravnao na 3:3.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Hasanović je Želji donio prednost od 4:3 u 29. minuti, da bi danas odlični Mailson postigao vrlo lijep pogodak za 5:3 i tako stavio tačku na i.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.