Nema veze što je 1°C i 13 sati, Manijaci grme: Uputili su i čestitku za Dan državnosti BiH

Utakmica Željezničar - Posušje

Nema veze što je 1°C i 13 sati, Manijaci grme: Uputili su i čestitku za Dan državnosti BiH

Eldar Ganibegović

U 13 sati počela je utakmica Željezničar - Posušje na Grbavici. Bez obzira na vremenske uslove i termin utakmice, navijači Željezničara, popularni Manijaci, potrudili su se da naprave spektakl.

U okviru 15. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine Željezničar na Grbavici dočekuje Posušje. Utakmica je počela u 13 sati.

Bez obzira na to što je u Sarajevu trenutno 1°C i što se radi o terminu utakmice koji nije tako privlačan (13 sati), Manijaci su se potrudili da naprave sjajnu koreografiju.

Navijači Željezničara su istakli boje zastave Bosne i Hercegovine, plavu, bijelu i žutu, te istakli natpis: "Ostajmo, u Bosni je nada i svi moji sni."

Koreografija Manijaka na utakmici Željezničar - Posušje. 

Također, zapjevali su tekst nezvanične himne, "Jedna si jedina". Pogledajte kako je to izgledalo.

Sastavi timova za meč Željezničar - Posušje

Haris Alihodžić, privremeni trener sarajevskog tima, odlučio se za sljedeći sastav:

Muftić, Kosorić, Krpić, Mekić, Haračić, Drljo, Biber, Boljević, Galić, Selimović, Ćosić. Na klupi su: Mulalić, Musić, Gasal, Štilić, Drina, Turanjanin, Aljaber, Amoah, Šabić, Dubačkić, Ovčina.

S druge strane, Branko Karačić, na teren će poslati od prve minute sljedeći sastav:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Galić, Rozić, Kamenar, Begić, Erick, Marić, Bešlić, Maglica, Babić, Lučić, Boban. Na klupi su: Kolić, Bekavac, Miličević, Brković, Mandić, Stapić, Kraljević, Pavković D., Pavković A., Jandrek, Jenjić.

Inače, Željezničar ovu utakmicu dočekuje na sedmoj poziciji s 18 bodova. Odmah poziciju niže je Posušje s dva boda manje. 

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

velez mo
Sramota za Sivca,pa ovo je gore od kazlagica juce 2 cista penala za Posušje nije svirao u prvih 15 minuta
4 1
plemic
ima li veze što je 0-1, i nesvirani penal?
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije