Željezničar predstavio dresove za novu sezonu
Foto: fkzeljeznicar.ba / Damir Hajdarbašić

Nova oprema Plavih

Željezničar predstavio dresove za novu sezonu

Fudbalski klub Željezničar predstavio je tri nove garniture dresova u kojima će igrati utakmice u predstojeća sezoni.

Riad Bajić, Kerim Memija i Dženis Beganović predstavili su nove dresove kluba sa Grbavice. Radi se o modelu Galaxy iz kataloga Jome. Uskoro će biti poznato više informacija o datumu i cijeni kupovine. Domaći dres je plava varijanta, gostujući bijela dok je treća garnitura u crnoj boji sa zelenim detaljima.

Ugovor sa brendom Joma je potpisan u maju ove godine, a podrazumijeva saradnju 1+1 godinu. Riad Bajić ističe da oprema izgleda impresivno.

SportSport.ba je još ranije objavio koju bi to opremu fudbaleri kluba iz Zvorničke 27 mogli nositi u ovoj sezoni, a naša pretpostavka ispostavila se kao tačna.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.