Željezničar protiv Estonaca u 1. pretkolu

Evropska liga

Željezničar protiv Estonaca u 1. pretkolu

A. Beganović

U prvom pretkolu Evropa lige bosanskohercegovački viceprvak, Željezničar, snage će odmjeriti sa estonskom Narvom.

Aktuelni osvajač Kupa Bosne i Hercegovine, sarajevski Željezničar, saznao je ime protivnika na otvaranju nove evropske avanture, odnosno u 1. pretkolu Evropa lige.

Voljom Žrijeba Plavi s Grbavice će se sastati sa estonskom ekipom Narva- Trans, a prvi susret na rasporedu je 12. jula u Sarajevu, dok je revašn sedam dana kasnije u Estoniji.

Na kraju dodajmo da je Narva-Trans trenutno četvrtoplasirana ekipa estonskog prvenstva sa 35 osvojenih bodova iz 18 susreta.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

SEIKO
Ovi Estonci su Barcelona za Želju.
4 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi