Željezničar i Sarajevo na Grbavici 1. marta?

Čeka se službena potvrda

Željezničar i Sarajevo na Grbavici 1. marta?

M. Šljivak

Drugi dio sezone u Premijer ligi Bosne i Hercegovine započet će 27. februara.

Na rasporedu su utakmice 20. kola, a susret koji svakako privlači najviše pažnje je duel velikih gradskih rivala Željezničara i Sarajeva.

Ipak, prema svemu sudeći najveći derbi bh. fudbala nećemo gledati tokom vikenda već bi se on trebao odigrati u ponedjeljak 1. marta.

Planirano je da se veliki derbi odigra 1. marta na Dan nezavisnosti Bosne i Hercegovine čime bi se uveličao ovaj veliki dan za našu državu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Još uvijek službene potvrde za ovaj termin nema, ali potvrda bi iz NSBiH trebala doći jako brzo.

Podsjetimo, Sarajevo u nastavak sezone ulazi kao prvoplasirani tim na tabeli sa 45 bodova i imaju devet bodova više od velikog rivala sa Grbavice.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

BordoBijeli
Ma nema to nikakve veze sa danom nezavisnosti ni nikakvim uvelicavanjem,to je iskljucivo samo zbog aplikacije Arena Cloud.Jer od 1.marta ta aplikacija se placa a do tada je besplatno,tako da mogu naplatiti narodu derbi(onima koji imaju jos uvijek Telemach).I kako ce sada ljudi koji rade ponedeljkom??Znaci TV prava bitniji od navijaca?Ali nema veze
25 0
Gazda
Fol je u arena cloud....besplatna je do 28.02....a poslije se naplacaje. Skontali debili,da ce raja besplatno gledati...Ja koja su to ****a ???
20 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi