Željezničar sutra putuje u Budimpeštu, Odović vodi 19 igrača

Polazak sa sarajevskog aerodroma

Željezničar sutra putuje u Budimpeštu, Odović vodi 19 igrača

Fudbalski klub Željezničar sutra će u 13:00 sati sa sarajevskog aerodroma otputovati u Budimpeštu, gdje će se u okviru 2. pretkola Evropske lige sastati sa Ferencvarošom. 

Trener Milomir Odović na put vodi sedamnaest igrača i dva golmana, a u ovom trenutku u svom timu nema kartoniranih ni povrijeđenih igrača. Suspenzija za revanš susret prijeti Damiru Sadikoviću i Kerimu Memiji koji su prve kartone dobili protiv Balzana.

Ekipa će u Budimpešti u srijedu odraditi jedan trening s početkom u 20:30 sati na Groupama Areni, a zvanična konferencija za medije na kojoj će biti najavljena utakmica bit će održana pola sata prije treninga. 

Navijači Željezničara će u Budimpeštu stići organizovano, putem Udruženja navijača FK Željezničar - TM1987, aranžmanom turističke agencije M 97, privatnim aranžmanima kao i zvaničnim čarter letom kluba. Ulaznice za sektor E gdje će biti smješteni naši gostujući navijači, mogu se nabaviti isključivo kupovinom vaučera na stadionu Grbavica. Cijena vaučera iznosi 10 EUR, a prodaje ulaznica na dan utakmice neće biti.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.