Željezničar traži pojačanja na tri pozicije

Prema najavama Aldina Čenana

Željezničar traži pojačanja na tri pozicije

Kako se bliži januarski prelazni rok, tako se sa dolaskom u FK Željezničar povezuje sve više fudbalera.

Kako sada stoje stvari, Plavi za razliku od posljednjih prelaznih rokova neće dovoditi mnogo novih igrača, a glavni skaut tima sa Grbavice Aldin Čenan je u razgovoru za Dnevni Avaz, između ostalog, istakao da je prioritet pojačati tri pozicije u timu.

"Trebaju nam stoper, lijevi bek i možda lijevo krilo. To su pozicije koje bismo voljeli pojačati, a ono što je sigurno je da ćemo dovesti samo provjerene igrače koji odmah mogu biti prvotimci", rekao je Čenan.

Željezničar je jesenji dio sezone okončao na trećem mjestu sa šest bodova manje od Zrinjskog, a s pripremama za proljeće započet će 10 januara, kada je zakazana prozivka. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Prvi trening planiran je dan kasnije, bazične pripreme će Plavi obaviti u Sarajevu, a od 31. januara do 12. februara izabranici Slavka Petrovića boravit će u Antaliji.  

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi