Željezničar u srijedu igra protiv Vojvodine

Momčad s Grbavice sutra putujev u Sombor

Željezničar u srijedu igra protiv Vojvodine

Adnan Beganović

Fudbaleri Željezničara odradili su prvi dio priprema u Goraždu i danas će trenirati na Grbavici, dok sutra putuju u Sombor, gdje će ostati do 5. februara te odigrati nekoliko pripremnih utakmica, a prva protiv Vojvodine na rasporedu je već u srijedu.

"Možemo biti zadovolji urađenim u Goraždu. Jedan trening smo propustili zbog lošeg vremena, no to ćemo nadoknaditi već danas na Grbavici", rekao je za SportSport.ba menadžer Željezničara Amar Osim i dodao:

"Igrači su na prvom dijelu priprema dobro odradili svoje zadatke. Malo nas je poremetila povreda Ćuluma, koji je dobio nezgodan udarac u nogu i danas će imati dodatne pretrage kako bismo znali koliko nećemo moći računati na njegove usluge. Mislim da nije ništa ozbiljno i da će se Ćulum vrlo brzo priključiti radu s prvom momčadi."

Plavi s Grbavice u srijedu su trebali krenuti za Sombor, no na put će plava ekspedicija krenuti dan ranije, odnosno sutra, a već dan nakon dolaska odigrat će prijateljski susret sa novosadskom Vojvodinom.

"Sutra krećemo za Sombor, a već u srijedu igramo sa Vojvodinom. Rezultat u ovom susretu nije nam od velike važnosti, ali daćemo sve od sebe da ostavimo dobar dojam. Pored susreta sa Vojvodinom odigrat ćemo još nekoliko priprenih utakmica, a priliku da pokažu šta znaju dobit će svi fudbaleri. Nakon Sombora vraćamo se u Sarajevo, gdje ćemo se zadržati vrlo kratko, a onda 5. februara idemo u Međugorje gdje ćemo obaviti završni dio priprema", zaključio je Osim.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti