Željezničaru samo novčana kazna

Odlukom Disciplinske komisije

Željezničaru samo novčana kazna

Adnan Beganović

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine kaznila je Željezničar novčanom kaznom u iznosu od 8.000 KM.

Jednoglasnom odlukom Disciplinske komisije Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine, Fudbalski klub Željezničar kažnjen je novčanom kaznom u visini od 8.000 KM zbog sigurnosnih propusta na utakmici sa Slavijom.

Podsjetimo, jedan huligan je pred kraj meča sa Lukavičanima uletio u teren sa sjeverne tribine i sa leđa udario golmana gostujuće ekipe Ratka Dujkovića.

S obzirom na to da je incident na Grbavici bio izolovan, jer na utakmicama Željezničara do sada nije bilo većih incidenata, Disciplinska komisija N/FSBiH nije izrekla kaznu suspenzije stadiona, odnosno praznih tribina, te je odlučeno da se sarajevski plavi kazne samo novčano.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.