Željina želja završila u Domžalama

Matjašić potpisao za Domžale

Željina želja završila u Domžalama

Edmir Škorić

Jure Matjašić, kojeg su željeli u FK Željezničar, potpisao je za Domžale.

Sada već bivši igrač Zavrča je sa učesnikom Evropske lige potpisao trogodišnji ugovor. Njega je htjelo nekoliko klubova, među kojima i sarajevski Željezničar, ali se odlučio na Domžale.

"Sada mi je laknulo nakon svega. Dolazim u zdrav kolektiv, uvjeren sam da je ovo jako dobar korak u mojoj karijeri. Sada ću se boriti za prvi tim, te želim dobrim igrama izboriti poziv u reprezentaciju Slovenije", rekao je Matjašić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

On je proteklih pet godina igrao za Zavrč, a ponikao je u Dravi Ptuj. Ima 24 godine i igra u veznom redu, a za reprezentaciju Slovenije ove godine je upisao i jedan nastup.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi